Újra itt a PLAYMOBIL! – kiállítás és játszóház az Aqua-Palace élményfürdőben

Több száz Playmobil figura tölti meg a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületét 2018. február 15. és március 25. között. A több szigetből álló kiállításon mindenki kiválaszthatja kedvencét, hiszen rendőrök, állatok, tündérek, kalózok, sárkányok, fáraók, katonák, lovagok és megannyi figura vár kicsiket és nagyokat. A sort még hosszan sorolhatnánk, de jobb ötletünk van – inkább győződjön meg róla mindenki személyesen!

MIT LÁTHATSZ A KIÁLLÍTÁSON?

  • Tematikus, interaktív Playmobil vitrineket
  • Óriás Playmobil figurákat enteriőrökben

MINDENKIT VÁR A PLAYMOBIL JÁTSZÓHÁZ!

Az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében szervezett kiállításon a látogatók nemcsak a szemükre hagyatkozhatnak, hanem ki is próbálhatják a Playmobil-játékokat! Szakképzett animátorok szervezésében hatalmas játékcsaták várhatóak, és miközben a gyerekek játszanak, a szülők akár elmerülhetnek a wellness kényeztető világában.

A JÁTSZÓHÁZ NYITVA TARTÁSA:

  • hétfőtől vasárnapig, minden nap 11-17 óra között
  • óvodás és iskolás csoportok jelentkezését is várjuk előre egyeztetett időpontban a 30/848-6030-as telefonszámon, 2018. március 14-ig.
  • A kiállítás megtekintése és a játszóház díjtalan!

A PLAYMOBIL TÖRTÉNETE

1971-ben az olajválság miatt a legtöbb iparág vállalatai nehéz helyzetbe kerültek: Horst Brandstätter a figyelmét egy olyan projektre fordította, amelyen Hans Beck – geobra kutatási és fejlesztési osztályának a feje dolgozott: kis mozgó figurákat tervezett, hozzájuk illeszkedő kiegészítőkkel. Beck három évet dolgozott a figurákon. A gyerekkézbe tervezett figurák arcát gyerekrajzok alapján készítették el. Az így született új játékot pedig elnevezték Playmobil-nak.

MI IS AZ A PLAYMOBIL?

A Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték. A játék egy jellegzetes figurára alapul: ez egy mozgatható fejű, csuklójú és lábú, 7,5 centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást – akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

A Playmobil 1.2.3. játéksorozat a legkisebb gyerekek számára lett kitalálva. Ezeket a játékokat kifejezetten 1-3 éves gyerekek számára fejlesztették.

A PLAYMOBILE játékfigurái birtokba vették az Aqua-Palace élményfürdőt!
Gyertek és játszatok velünk!
Forrás: hungarospa.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük