Frissülj fel és készülj a tavaszra Hajdúszoboszlón!

A tél végére testünkön és lelkükön is elkerülhetetlenül jelentkeznek a fáradtság és a fásultság tünetei. Ez köszönhető a rövid nappaloknak, a folyamatos munkának és bezártságnak. Egy pár nap lazítás és wellness pihenés a legjobb módszer kipihenni a fáradalmakat. Testünk-lelkünk felfrissül és kipihenten vághatunk neki a nyári szabadságig tartó, munkával teli időszaknak. Ha színvonalas szolgáltatásra vágysz, akkor Hajdúszoboszló ideális választás.

Wellness élmények és pihenés

Bár az igazi tél éppen március elejére érkezett meg, előbb-utóbb jön a felmelegedés és a várva várt tavasz is beköszönt. A természet megújulásával harmóniában mi is kikapcsolódhatunk és kipihenhetjük a téli egyhangúságot. Kimozdulni orrhonról legalább egy hétvégére egy kis kényeztetésért és pihenésért az egyik legkellemesebb módja annak, hogy megőrizzük azt a lendületet, amire a hétköznapi hajtás során szükségünk van. Erre tulajdonképpen szükségünk is van, és ne sajnálunk magunktól egy-egy wellness hétvégét az év során. Kelet-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógyfürdő egész évben várja vendégeit hat termál medencével és számos gyógyászati szolgáltatással. Különböző tb-támogatott gyógykezelést is igénybe vehetsz, erről egy másik posztunkban részletesen beszámoltunk. Olyan szolgáltatások közül választhatsz, mint a feszített víztükrű termál medence, finn szauna, infra szauna, gőzkabin. A wellness már nem csak a tehetősek számára elérhető. Három csomagunk most akciós áron foglalható május 31-ig. Az alap csomag például már 19 990 forintért foglalható 2 főre, 2 éjszakára.

Egész évben jó választás a díjnyertes Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum

Már több mint 90 éve annak, hogy feltört Hajdúszoboszlón a gyógyvíz és az óta is élvezhetjük annak gyógyító hatását. Leginkább reumatikus betegségek kezelésére szokták ajánlani a hajdúszoboszlói gyógyvizet, de az egészség megőrződésre is kiválóan alkalmas. A gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő összesen 26 medencével várja vendégeit az év minden napján. Az élményfürdő húsz medencéje közül nyolc különböző korokat elevenít fel. Élvezhetjük az ókori Róma hangulatát, csobbanhatunk a trópusi fürdőben, vagy csodálhatjuk a jégbarlang medence díszleteit lubickolás közben.

Gasztronómiai fesztiválok szuper koncertekkel és fantasztikus helyi ételekkel

A pihenés és a lazítás mellett az egyik legjobb kikapcsolódás egy finom vacsora helyi specialitásokkal. A hajdúszoboszlói éttermekről és vendéglátó egységekről elmondható, hogy minőségi alapanyaggal dolgoznak és amellett, hogy egészséges ételeket készítenek, arra is odafigyelnek, hogy megőrizzék Hajdúszoboszló gasztronómiai hagyományait is. Két remek alkalom a helyi ízek megkóstálásra a március 15-17 között megrendezésre kerülő Szoboszlói Toros Napok és az április 28-án kezdődő Hajdúsági Ízek Fesztiválja. Mindkét rendezvény zenés és kulturális programokat kínál szuper koncertekkel és remek fellépőkkel. Emellett természetesen a város legjobb éttermei gondoskodnak arról, hogy mindenki megismerje a helyi ízeket és specialitásokat.

Tetszett ez a cikk? Kedveld Facebook-on és oszd meg ismerőseiddel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük