Wellness Hajdúszoboszlón elérhető áron

Már nem csak a tehetősek kiváltsága elmenni egy wellness hétvégére és kipihenni a hétköznapi hajtást. A legtöbb wellness ajánlat a szállodák szolgáltatásait hirdeti, azonban ritkán lehet olyan csomagot találni, ami 10 000 forint alatti árat kínál egy főre, egy éjszakára. Szerencsére most már elérhető áron, 5 000 Ft / fő / éj alatt lehet wellness hétvégét foglalni Hajdúszoboszlón.

Három wellness csomagot kínálunk vendégeiknek, így mindenki az igényeinek megfelelően választhat. Alap csomagunk tartalmazza a szállást televízióval és WiFi internettel felszerelt apartmanunkban, valamint belépőt a Hungarospa Gyógyfürdőbe. Ajándékba adunk a csomaghoz egy hűtő mágnest emlékbe. Standard csomagunkat kiegészítettük félpanziós ellátással, melyet a kiváló Szilfa étterem biztosít vendégeink számára kontinentális reggelivel és menüs vacsorával. A standard csomag továbbá a fürdőbelépő mellett szauna jegyet is tartalmaz. Ajándékként a hűtő mágnessel együtt két Hajdúszoboszló feliratú törölközőt is adunk. Aki egy kis extrára vágyik, annak a deluxe csomagunkat ajánljuk, mely tartalmaz kétszer fél óra frissítő gyógy masszázst, mely garantáltan felpezsdíti a vendégeket. Extra ajándékot is tartalmaz a csomag, azok a vendégeink, akik a deluxe csomagot választják, ajándékba kapnak egy Wellness&Beauty kozmetikai csomagot a hűtő mágnes és a törölközők mellé.

Kényelmes, csendes apartman a garantált pihenésért

Vendégeink a Liliom Apartmanban szállnak meg, mely a Gyógyfürdőtől 700 méterre található egy csendes utcában. A pihenés garantált a nyugodt környezetben. Apartmanunk műholdas televízióval és WiFi internettel felszerelt, minden igényt kielégítő modern szálláshely. Aki a reggelt egy friss kávéval vagy teával szereti indítani egy kiadós reggeli mellett, annak a teljesen felszerelt konyhában minden a rendelkezésére áll, hogy elkészítse. A konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző, vízforraló és kenyérpirító áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanhoz egy zárt parkolóhely is tartozik, természetesen díjmentesen.

Hajdúszoboszló legnagyobb wellness fürdője a Gyógyfürdő

Mindegyik csomagunk tartalmaz belépőt a Hungarospa Gyógyfürdőbe, amely Hajdúszoboszló legnagyobb termálfürdője. 2014-ben a fürdő teljes felújításon esett át. Megújult a termál csarnok, mely modern üvegszerkezetet kapott, a fali csempék exkluzív burkolatán a természet színei tükröződnek vissza, mely segíti az ellazulást. A gyógyfürdő csarnokában három fedett 32, 36 és 38 C hőfokú gyógyvizes medence található. A fürdőzők kényelmét szolgálja egy új galéria rész kialakítása a csarnokban, valamint a pihenőrész kibővítése a földszinten, ahol teázó működik és ahonnan ragyogó kilátás nyílik a strandfürdőre. A lapos-tetős bővítmény tetején napozóterasz lett kialakítva. A felújítás során a Gyógyfürdő zárt udvarának nyitott medencéi is új burkolatot kaptak, valamint megújultak a vizesblokkok. A négy nyitott gyógyvizes medencében különböző attrakciók segítségével üdülhetnek fel a fürdőzők. E nyitott medencéket körülölelik a tágas közlekedő folyosók. A standard csomag tartalmazza a szauna jegyet is, hogy igazán frissítő legyen a fürdőzés. A gyógyfürdőben két szintes finn szauna várja vendégeit két 18 C hőfokos merülő medencével.

Bőséges ellátás, kontinentális reggeli és menüs vacsora

Vendégeink számára a bőséges ellátást a Szilfa étterem biztosítja. A kiváló étterem megújult arculatát 2001 júniusában kapta, amikor az Árkád üzletház megépítésével az étterem is újjászületett. A Szilfa éttermet színvonalas szolgáltatásai és évtizedes tapasztalatai egyaránt alkalmassá teszik különféle üzleti vacsorák, társaságok és turistacsoportok, valamint családi rendezvények megrendezésére. A félpanziós ellátás a kiadós kontinentális reggeliből és a menüs vacsorából áll. Hat különböző menüből lehet választani, így biztosan mindenki megtalálja kedvenc fogását.

Egy kis extra: frissítő gyógymasszázs

A deluxe csomagunk tartalmaz kétszer fél óra gyógy masszázst is, hogy igazán pezsdítő és üdítő legyen a pihenés. A masszázs amellett, hogy segít ellazulni, enyhíti a végtag- és izomfájdalmakat. Gyógyhatásai mellett pszichésen is hat ránk. Egy tartalmas gyógy masszázs után testünkkel együtt lelkünk is feloldódik. Ez egy nagyszerű élmény és kikapcsolódás is egyben, mely kizökkent a szürke hétköznapokból és eltereli gondolatainkat a napi gondok felől.

Akciós wellness csomagjaink még foglalhatóak május 31-ig, részletes információ elérhető az alábbi linken:

Wellness csomagok

Tetszett ez a cikk? Kedveld és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük