Húsvéti programok a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumban

A 2018. április 1-2-i húsvéti hétvégén már meleg, tavaszi időt ígérnek az égiek, így szívesen ajánljuk a Hajdúszoboszlón ünneplő vendégeink figyelmébe, a nyár hangulatát megidéző tradicionális strandrészünket. Rossz időben sem marad senki élmények nélkül, hiszen az Aqua-Palace színes programokkal és meglepetéssel várja fürdőzőinket. Ráadásként, az élményfürdő pénteken, szombaton és vasárnap is 22:00 óráig üzemel!
A húsvéti hosszú hétvégén különleges programokkal egészítjük ki az egész napos a fürdőzés és a szaunázás élményét fürdőkomplexumunkban. Április 1-én, vasárnap 11:00-tól a Forgórózsa Néptánc Együttes műsorát tekinthetik meg az Aqua-Palace élményfürdőben,  13:00-tól pedig a Gyógyfürdőben lépnek fel a táncosok. 20 órától 22 óráig Habshow-val és napjaink legbulisabb zenéivel várjuk az Aqua-Palace élményfürdő vendégeit.


Fürdőzzön, pihenjen nálunk egész nap, és vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szauna-szeánszainkon Szaunavilágunk finn szaunáiban, ahol szauna mesterünk garantáltan gondoskodik a jó hangulatról és a forróságról is! Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében.

A kisgyermekes családokra is gondoltunk, így őket vasárnap és hétfőn az Aqua-Palace élményfürdőben várja a mindig fergeteges hangulatú Miki Mini Party, hogy kellőképpen megmozgassa a táncolni vágyó kicsiket és nagyokat. Április 2-án, hétfőnpedig meglepetéssel készülünk korán érkező vendégeinknek, fürdőkomplexumunk bejáratainál.

Locsolkodjanak gyógyvízzel Húsvétkor Hajdúszoboszlón!

Szeretettel várja vendégeit az ünnepi hosszú hétvégén is a Hungarospa fürdőkomplexuma!

Forrás: hungarospa.hu

Tetszett ez a poszt? Kedveld és oszd meg ismerősiddel Facebook-on!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük