HAJDÚSZOBOSZLÓ

PROGRAMKÍNÁLAT HAJDÚSZOBOSZLÓ 2015

.

Máj. 26. (k) 17.00 – A hajdúszoboszlói Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészeti tanszakos diákjainak tanév végi vizsgakiállítás tekinthetik meg május 26-án.

Máj. 28-31. – A hajdúszoboszlói repülőtéren május 28-31 között rendezik meg a Délibáb kupa – hőlégballon területi versenyt és találkozót.

Máj. 28. (cs) 19:00 - Május 28-án (csütörtök) 19.00 órai kezdéssel a Mad Max: A harag útja című színes, szinkronizált, amerikai sci-fi akciófilm kerül vetítésre a Bocsai Moziban.

Máj. 29-31. - A hajdúszoboszlói repülőtéren május 29-31 között rendezik meg a Hátimotoros siklóernyő találkozót és 2015-ös Slalom VB felkészítő tábort.

Máj. 30. (szo) - A helyi Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola táncszakos diákjainak gálaműsorát tekinthetik meg az érdeklődők május 30-án a város szabadtéri színpadán.

Máj. 30. (szo) - Retro Rock koncert lesz a Rock Café-ban Hajdúszoboszlón, a május 30-ai koncerten a 70-es évek Hard-Rock stílusában fog dübörögni a zene.

Máj. 31. (v) - Hungarospa Gyermeknap - Május 31-én gyermek nap alkalmából a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban is programok várják a gyermeket és szüleiket.

Máj. 31. (v) - Városi gyermeknap - Gyermek nap alkalmából városi ünnepség várja a gyermekeket és szüleiket május 31-én a szabadtéri színpadnál.

Máj. 31. (v) - Gyermeknapi lovaskavalkád - Május 31-én a Szent István Parkban ismerkedési a pacikkal és lovalási lehetőség várja a gyermekeket.

Jún. 4. (cs) - Városi megemlékezés és koszorúzás - Hajdúszoboszlón a Nemzeti Összetartozás Napján városi megemlékezés és koszorúzás lesz, a trianoni-békediktátum aláírásának 95. évfordulóján az I. világháborús emlékműnél.

Jún 13. (szo) - Bizonyítványbuli szabadtéri koncertek - Nagyszabású tanévzáró szabadtéri buli köszönti a nyári szünetet Hajdúszoboszlón.

Jún 14. (v) - Évzáró mazsorett gála - A hajdúszoboszlói mazsorett csoportok évzáró gálája lesz látható a szabadtéri színpadon június 14-én.

Jún. 15-16. - Amadeus színmű két részben-Térségi - A Debreceni Szabadtéri Színpadon az első színmű az Amadeus lesz, mely június 15-én és 16-án kerül színpadra. A Mozarthoz méltó előadás, egyedi környezetben látható a Nagyerdő szívében.

Jún. 19 (p). - Fúvószenekari hangverseny - Fúvószenekari hangverseny lesz a Kovács Máté Művelődési Központban június 19-én.

Jún. 19-20. - Legyen a feleségem-vígjáték-Térségi - A Debreceni Szabadtéri Színpadon a Legyen a feleségem! vígjáték lesz látható, június 19-én és 20-án. A zseniális szereplőknek és az ismerős helyzeteknek hála garantált a jókedv és a kacagás.

Jún. 20. (szo) - A Nap ünnepe – Táncoljuk át az éjszakát! - Szent Iván éjjelén évszázadok óta tüzek gyulladnak, tündérek libbennek, párra találnak a magányosok.

Jún. 20.(szo) - Múzeumok Éjszakája - Múzeumok Éjszakája alkalmából Hajdúszoboszlón, június 20-án művészeti kiállítás megnyitó és egyéb érdekességek várják az érdeklődőket a Bocskai István Múzeumban.

Jún 26-28. - Hajdúsági Ízek Fesztiválja - Hajdúsági Ízek Fesztiválja várja az érdeklődőket Hajdúszoboszlón a három napos rendezvény idején.

GALÉRIA

AQUAPARK

 

STRAND

TERMÁL