WELLNESS

Frissítő, sport és gyógy masszázs

.

Magánszállás szolgáltatóként Hajdúszoboszlón egyedülállóan kínálunk frissítő, sport és gyógy masszázsszolgáltatást azoknak, akik szeretnének felfrissülni egy strandon töltött lustálkodós nap után. Sportolóknak ajánljuk a sport rehabilitációs masszázst, amely elősegíti az izom-, porc- és ízületi sérülések minél előbbi gyógyulását.

Műtét előtt álló, vagy azon túl lévő vendégeink gyógytornán vehetnek részt, melynek alkalmával sor kerül lágyrész mobilizációra, gerincsérv- és gerincterápiára.

Igénybe vehető továbbá a forradalmi k-active taping terápia, mely egy kiegészítő terápiás eljárás, amely egy speciális bőrbarát pamuttapasz – K-Active Tape - segítségével, a szervezet öngyógyító folyamatait segíti elő. Alkalmazható tartásproblémáknál: ferde nyak, scoliosis, kontraktúrák, bénulások, tartási aszimmetriák, Izomtónus-eltérések (hipoton, spasztikus), illetve sérülések utáni rehabilitációnál. Alapos vizsgálat (megtekintés, tapintás, screening- és izomtesztek) elvégzése után a tüneteknek megfelelő tapasz-felhelyezési mód (izom-, fascia-, ligamentum-, korrekciós, lymp-technika) alkalmazása. Ezután azonnal újra elvégezzük a teszteket a ragasztási technika eredményének megfigyelése céljából.

És végül kimondottan ízületi vagy mozgásrendszer problémával küszködő vendégeinknek ajánljuk a manuál terápiát, amely sokkal több mint csontkovácsolás, a mozgásrendszer - gerinc, ízületek - működészavarainak vizsgálatával és kezelésével foglalkozik. Alapos vizsgálat során, a manuál terapeuta kézzel végig vizsgálja az ízületeket, izmokat. A rosszul működő testtájakon manuális technikákkal (masszázs fogásokkal ,izom nyújtásokkal, ízület mobilizálással) állítja helyre a működést. A terápia kiegészítésére célzott, egyénre szabott gyógytornát kap a beteg.

GALÉRIA

MASSZÁZS

 

K-ACTIVE TAPING

GYÓGYTORNA