DESPERE NOI

Bine ați venit pe site-ul

HAJDU-STAR Apartamente și Casa de oaspeti!

 

In zilele noastre este foarte dificil de a găsi de standard ridicat, dar încă apartament ieftine, pensiunea sau orice alt tip de cazare în Hajduszoboszlo. Dar acest lucru este exact vom oferi oaspetilor nostri. Așa cum noi nu rula numai 1-2 camere, va putem oferi serviciile noastre la un preț mai mic. De cazare noastra include case desprinse și apartamente modern mobilate într-un mod exigent și concepute pentru nevoile clienților. Acestea sunt situate în apropierea Spa termica, Aquapark si Aqua-Palace parc acvatic (100-1000 de metri). Oferim două tipuri de cazare:

Apartament: oaspete au bucatarie proprie si baie, astfel încât acestea să nu fac nimic în comun. Apartamentele noastre sunt situate în centrul de vacanță destul de aproape de complexul de apă. Parcare închisă este furnizat.

Casa de oaspeti: parts clienților clădire. Există o bucatarie si baie pentru fiecare doua camere, așa că, dacă rezerva camere pentru cel puțin 4 persoane, atunci, desigur, le-ați bucatarie proprie si baie. Pe lângă închis parcare oaspetii nostri pot folosi de locuri de grădină și grătar facilitate.

Servicii: camere duble, TV, Internet WI-FI, bine echipate bucatarie, baie, frigider, parcare, gratar, scaune de gradina, excursii.

Dacă doriți să vină la Hajduszoboszló in vacanta, nu puteți găsi cazare mai bună și mai ieftină decât a noastră. De date și imagini de apartamente și pensiunilor pot fi găsite în "CAZARI".