5 ok, hogy miért Hajdúszoboszlón töltsd a május 1-i hosszú hétvégét

Ha még nem döntötted el, hogy hol szeretnél kikapcsolódni a négy napos hétvégén, akkor pont kapóra jön neked az öt pontba szedett összefoglalónk. Remélem, ez majd megkönnyíti a döntésed. Egy biztos, unatkozni biztosan nem fogsz, ugyanis programokban nem lesz hiány. Lássuk miért érdemes Hajdúszoboszlóra jönni.

1. Hungarospa strandnyitó buli

A strandszezon idén is a már hagyománnyá vált Hungarospa Nyitó Bulival kezdődik. Április 28-án a strandnyitó rendezvény keretin belül fellépnek Karácsony János, Solti János, Veres Mónika, Heincz Gábor Biga és az Abrakazabra zenekar. Az est fő eseménye a Zenevonat szuper koncert az LGT sztárjaival. Napközben a gyerekeket különböző programok és animációk várják, 18 órától pedig divatbemutatót láthatunk. A műsort tűzijáték zárja. A rendezvénynek a strandfürdő mediterrán tengerpart medencéje és a hajószínpad ad otthont.

Hungarospa Strandnyitó Buli

2. Hajdúsági Ízek Fesztiválja

Szintén április 28-án veszi kezdetét a Hajdúsági Ízek Fesztiválja, mely egy háromnapos program során ad ízelítőt az ide látogató vendégeknek a helyi specialitásokból és gasztronómiai különlegességekből. Az esti szórakozást a fantasztikus koncertek garantálják. Fellépnek többek között a Bagosi Brothers és a Balcan Fanatic. Részletes program hamarosan.

Hajdúsági Ízek Fesztiválja

3. Szálláshelyek széles választéka várja a vendégeket

Számos hajdúszoboszlói szálláshelyünk várja vendégeit, melyek minden igényt kielégítenek. Kínálatunkban szerepel 2-3 személyes apartmanoktól akár 12 férőhelyes családi ház is. Akár 20 fős csoport számára is tudunk ajánlatot adni. Apartmanjaink és vendégházaink a fürdőtől 300-1300 méterre találhatóak, így 5-15 perc kényelmes sétával kell számolni. Minden szálláshelyünk TV-vel, ingyenes WiFi-vel és zárt parkolóval felszerelt, valamint bográcsozási és grillezési lehetőséget biztosítunk. Szálláshelyek megtekintéséhez klikkelj ide.

4. Kedvezményes félpanziós ellátás

Kérésre kedvezményes félpanziós ellátást tudunk biztosítani a kiváló Szilfa és a Karikás éttermekben kontinentális reggeli és menüs vacsora formájában.

Szilfa Étterem Hajdúszoboszló

5. Ajándék hűtő mágnes és strandlabda

Minden foglaláshoz, amelyik minimum 3 éjszakára szól, ajándékba egy strandlabdát és egy hűtő mágnest adunk emlékbe.

Ha meggyőztelek, hogy Hajdúszoboszló a legjobb úti cél a hosszú hétvégére, klikkelj az ajánlatkérés gombra, és rövid időn belül küldöm az egyedi ajánlatot.

Tetszett ez a poszt? Kedveld és oszd meg ismerőseiddel Facebook-on!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük